Vranje u top 10 evropskih gradova!

Lokalne vesti - Sreda 15.01.2014 - 10:41

Vranje proglašeno za jedan od 10 gradova sa najpovoljnijim uslovima za poslovanje u kategoriji evropskih gradova iste veličine, proglasio je “Fajnenšel tajms“ na osnovu propisanih kriterijuma.

grad Vranje grad Vranje


U konkurenciji 468 gradova i regiona Vranje je zauzelo sedmo mesto, a od srpskih gradova  Zaječar je šesti, dok su iza našeg grada Zrenjanin, Sremska Mitrovica i Ruma.

- Ovo je veliko priznanje za Vranje i potvrđuje da je lokalna samouprava u prethodnom periodu intenzivno radila na donošenju odluka u cilju pružanja olakšica investitorima.

Trud se isplatio, ne samo u smislu pominjanja našeg grada u prestižnom listu, već i kroz konkretne rezultate.

Počela je nivelacija terena u Slobodnoj zoni i vrlo brzo krenuće izgradnja proizvodnih pogona Geoksa i Ditre italia.

Pored ovih očekujem i dolazak drugih investitora i upravo danas imamo intenzivne pregovore, koji će, nadam se, uroditi plodom- izjavio je gradonačelnik Vranja Zoran Antić.

Svečana dodela nagrada biće održana u Kanu,  a u februarsko-martovskom izdanju “Fajnenšel tajmsa“ biće objavljen veliki članak o Vranju.

Aleksandar Aca Stojković

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: