Vranjska municija za kragujevački ARSENAL

Lokalne vesti - Sreda 19.06.2019 - 13:13

Na devetom po redu Arsenal festu koji se od 19. do 22. juna održava u Kragujevcu, Vranje će imati svoje predstavnike.

Mud Factory FOTO: Nemanja Đorđević Mud Factory FOTO: Nemanja Đorđević
Bend Mud Factory će svojim nastupom, večeras od 20 časova, otvoriti Garden stage na jednom od najvećih rok festivala u Srbiji, a binu će podeliti sa kolegama sa regionalne rok scene, među kojima je najveće ime legendarno Atomsko Sklonište.
 
Vranjanci će odsvirati ovaj festivalski nastup nakon čega bi trebalo da u Švedskoj privedu kraju produkciju svog prvog dugosvirajućeg izdanja.
 
U festivalskom prostoru će biti otvorena i izložba rok fotografija velikog formata, autora Nemanje Đorđevića, fotografa iz Vranja koji živi iradi u Beogradu.
 
Radi se o postavci od 20 fotografija, odnosno seriji ličnih i emocionalnih impresija nastalih na koncertima u Srbiji i regionu u poslednjih nekoliko godina.
 
- Odlučio sam da to budu novi radovi koje do sada nisam izlagao. 
 
Verujem da će se vrlo lako uklopiti u program i ideju Arsenala za koji, nakon par godina posećivanja, mogu sa pravom da kažem da je festival sa dušom - kaže Đorđević za portal Balkanrock.
 
Pored nekih od najvećim imena rok scene regiona kao što su Darko Rundek, Vlatko Stefanovski, Partibrejkers, Hladno pivo i Goblini, hedlajneri ovogodišnjeg Arsenala su i Testament, Kurt Vile, Red FangLittle Steven, gitarista E-street benda Bruce Springsteena i mnogi drugi.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: