Vranjski maratonci uspešni na dve trke tokom proteklog vikenda

Lokalne vesti - Ponedeljak 19.07.2021 - 14:09

Proteklog vikenda, Vranjski maratonci su nastavili niz uspeha dobrim rezultatima na trejl trci Jadovnički ultramaraton kod Prijepolja i na maratonu u Sarajevu.

Siniša Stanković na trećoj poziciji FOTO: Vranjski maratonci Siniša Stanković na trećoj poziciji FOTO: Vranjski maratonci
Na šestom Jadovničkom ultramaratonu, Siniša Stanković je osvojio treće mesto u generalnom plasmanu u trci od 63 kilometara, dok je u kategoriji "vojska i policija" rangiran kao prvi.
 
Više od 150 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Rusije takmičilo se na tri staze, na 13, 43 i 63 kilometara na planini Jadovnik.
 
Na maratonu u Sarajevu koje se boduje za državno prvenstvo BiH, vranjski maratonac Saša Ćuković je na stazi od 42.1195 metara i u generalnom plasmanu osvojio vrlo dobro 12. mesto, dok je u starosnoj kategoriji od 40 do 49 godina bio najbolji.
 
Na maratonoskoj trci, štafetnom maratonu i memorijalu "Osman Junuzović", učestvovalo je ukupno 750 trkaća iz 13 zemalja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: