Vranjski "Nišvil"

Lokalne vesti - Petak 17.08.2012 - 13:21

Deo karavana niškog džez festivala "Nišvil 20012" nastupiće u petak u u Vranju, na parkingu kod stare autobuske stanice.

U Vranju će  nastupiti ’Jazzbooka’ iz Srbije - najmlađi džez sastav sa ’Nišvil’-a, zatim ’Old gold band’ iz Bugarske, ’Lollo Meier quintet’ iz Holandije i grupa ’Osibisa’ koju čine muzičari iz Gane, sa Kariba i iz Londona.

- Hoćemo od ove godine sa juga Srbije, Evropi da saljemo jednu novu poruku, da pokažemo kako umemo da od džeza pravimo spektakl, što i jeste cilj festivala - rekao je direktor "Nišvila" Ivan Blagojević.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić, ideju Nišlija prihvatio je oberučke, obećavši organizatorima finansijsku i svaku drugu podršku.

- Ovo je izuzetno dobra i za nas jako korisna inicijativa. Zato, računajte i ove i narednih godina na našu podršku, jer sam siguran da će ljubitelji džeza u Vranju umeti da uživaju - rekao je gradonačelnik Antić.

Ulaz na džez veče u Vranju je slobodan pa organizatori očekuju oko 5.000 posetilaca.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: