Vranju uručena nagrada Evropskog pokreta

Lokalne vesti - Petak 08.06.2012 - 08:29

Gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić primio je u Nišu godišnju nagradu Evropskog pokreta za najtransparentniju lokalnu administraciju.

Sa dodele Sa dodele
U konkurenciji za nagradu bilo je 38 lokalnih zajednica sa jugoistoka Srbije. 
 
Nagrade se dodeljuju u dve kategorije, za najtransparentniju lokalnu samoupravu, koju je dobilo Vranje, i za najbolje lokalno partnerstvo između vlasti i civilnog društva, koja je dodeljena niškoj opštini Pantelej. 
 
Cilj ove nagrade je povećanju transparentnosti i javnosti administrativnih usluga namenjenih građanima i biznisu, te otvaranju administracije prema korisnicima usluga. 
 
Zahvaljujući na nagradi, gradonačelnik Stojčić rekao je da je lokalna vlast u Vranju prošla dug put u približavanju građanima, ali da je ova nagrada svedočenje o tome koliko je on bio uspešan. 
 
Nagrade je gradonačelniku Vranja Miroljubu Stojičiću i predsedniku GO Pantelej Slaviši Diniću uručila predsednica Evropskog pokreta Mila Vujić.
 

Ona je istakla da se ovaj projekat realizuje u okviru prekogranične saradnje IPA programa sa Bugarskom. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: