VUČIĆ i ANTIĆ otvaraju GEOX

Lokalne vesti - Sreda 13.01.2016 - 09:36

Italijanski "Geoks" zvanično će otvoriti svoje pogone u Vranju na Dan grada, 31. januara, potvrdio je gradonačelnik Zoran Antić.

Premijer i gradonačelnik na istom zadatku FOTO OK Radio Premijer i gradonačelnik na istom zadatku FOTO OK Radio

„Geoks“ već radi nekoliko meseci unazad, a sadašnji broj od 650 radnika u narednih mesec dana trebalo bi da bude dupliran.

- Mi smo kao lokalna samouprava ispunili sve obaveze koje smo imali po ugovoru da bi oni mogli da rade, a 31. januara ćemo tačno znati šta u „Geoksu“ radi i funkcioniše - kazao je Antić.

Prema informacijama OK Radija, koje je delimično potvrdio i Antić na prvom ovogodišnjem otvorenom danu SPS-a za medije, čitavu ceremoniju svečanog otvaranja osmisliće i vodiće ljudi iz „Geoks“-a, i to iz italijanske centrale firme.
 
Na svečano otvaranje očekuje se dolazak premijera Srbije Alesandra Vučića, ali će značajnu ulogu u ceremoniji imati i lokalna vlast, oličena u gradonačelniku Antiću.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: