Vučić na štandu Jumka: Zadovoljan sam, SVAKA ČAST, povećajte plate radnicima

Lokalne vesti - Utorak 25.06.2019 - 14:19

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je štand kompanije „Jumko“ iz Vranja nakon otvaranja 9. Međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme “Partner 2019”.

Aleksandar Vučić na štandu vranjskih tekstilaca FOTO: S. Tasić/OK Radio Aleksandar Vučić na štandu vranjskih tekstilaca FOTO: S. Tasić/OK Radio
Predsednik Srbije je, u pratnji svojih saradnika i ministra odbrane Aleksandra Vulina, posetio štand „Jumka“, gde se zadržao najduže.
 
Tu ga je dočekala delegacija kompanije na čelu sa generalnim direktorom kompanije, Branislavom Trajkovićem.
 
Vučić je obišao proizvodni asortiman „Jumka“ izložen na sajmu, a koji je u već u upotrebi u strukturama bezbednosnih snaga Republike Srbije.
 
Ipak, najveće interesovanje je pokazao za najnoviji proizvod iz pogona vranjskih tekstilaca, takozvanu „nevidljivu tkaninu“.
 
Na štandu je prikazana mala demonstracija funkcionisanja ove tkanine koja prekriva telo vojnika i opreme i ne može biti detektovana termo kamerama za otkrivanje.
 
Aleksandar Vučić je pohvalio vranjsku kompaniju i rekao da je to od izuzetne važnosti za dalji razvoj naše namenske industrije.
 
- Zadovoljan sam kako radite, svaka čast! - rekao je Vučić.
 
Pored toga, predsednik Srbije je pitao direktora Trajkovića da li su povećane plate radnicima „Jumka“ na 32.000 dinara, s obzirom na to da je kompanija i ove godine dobila posao za vojsku i policiju.
 
Trajković je obećao da će plate biti povećane do kraja godine.
 
Inače, kako javlja naš reporter, štand „Jumka“ je među najposećenijima na sajmu i izaziva primetnu pažnju i inostranih posetilaca sajma. 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: