Vučić: Vranje uskoro dobija fabriku vrednu stotine miliona evra

Lokalne vesti - Četvrtak 07.03.2024 - 09:38

"Imamo mnogo toga čime možemo da se pohvalimo", rekao je predsednik Sbrije Aleksandar Vučić posle sednice predsedništva SNS.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Vranje će uskoro dobiti jednu veliku fabriku, vrednu stotine miliona evra, najavio je Vučić a prenosi B92.
 
"Govorili smo o predstojećim investicijama. Vranje će uskoro, u maju, najkasnije početkom juna, dobiti jednu važnu, veliku, moćnu fabriku koja se meri u stotinama miliona evra. Veoma sam srećan zbog toga", rekao je Vučić u obraćanju nakon sednice predsedništva SNS.
 
"Veoma je važno da podignemo svoju odbrambenu industriju, sada kada to čini i EU koja je donela mere. Srbija mora tu da uloži dodatni novac, mnogo novca, ali moramo ako želimo da opstanemo kao suverena zemlja", objasnio je on.
 
Prema njegovim rečima, Srbija je ekonomski uspešna zemlja, finansijskih problema nemamo, imamo preko 4,2 milijarde evra na računu i kada bismo sada tim novcem otplatili dugove imali bismo javni dug ispod 40 odsto BDP-a.
 
"Međutim, važno je da vladu formiramo što pre, zbog EKSPA, zbog svega što smo obećali ljudima. Glavni infrastruktruni projekti idu dobro, od auto-puta do Kraljeva, Trstenika, Požege, Požarevca... Uskoro kreću radovi na stadionu, oko EKSP- a, samo je pitanje dokle u skladu sa geopolitičkom situacijom", objasnio je on.
 
"Naša zemlja je sa 4. mesta u regionu došla na prvo po platama za samo deset godina", podsetio je Vučić.
 
OK Radio,B92

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: