Vulin u tajnoj poseti Vranju

Lokalne vesti - Subota 09.05.2015 - 09:02

Vranje - Ministar Aleksandar Vulin ovogodišnji je dobitnik plakete „Sveti Prohor Pčinjski“, najvećeg priznanja fondacije Eparhije vranjske, prenosi Tanjug.

Vladika i ministar u prisnom razgovoru, foto Alo.rs Vladika i ministar u prisnom razgovoru, foto Alo.rs

Vulinu je ovo priznanje u Vranju uručio vladika vranjski Pahomije, a ministar rada je tom prilikom uručio poklone deci sa invaliditetom i deci iz socijalno ugroženih porodica.

Vulinova poseta Vranju bila je nenajavljena, neočekivana i kratka, a na kesama u kojima su bili pokloni deci pisalo je „Pravoslavna eparhija vranjska“, iz čega se može zaključiti da je ministar samo prosledio Pahomijeve poklone, prenoosi Alo!.

Ministar Vulin tako nastavlja niz ministara iza aktuelne vlasti koji inkognito dolaze u Vranje. Od svih koji su obišli jug Srbije u prethodnih godinu dana samo su ministarke Mihajlović i Bošković obišle i lokalne samouprave u mestima u kojima su na jugu bile.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: