YU GRUPA zatvara ovogodišnji Overload festival

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.06.2019 - 09:50

Vranje - Legendarna YU grupa zatvoriće ovogodišnji Overload festival u Vladičinom Hanu, u nedelju, 28. jula, saopštili su organizatori.

Praše već skoro pet decenija FOTO: Promo Praše već skoro pet decenija FOTO: Promo
Iako je ušla u 49. godinu postojanja, YU grupa ne pokazuje znake posustajanja, tako da će i ovog leta odsvirati niz koncerata i festivalskih nastupa na prostoru nekadašnje Jugoslavije, a jedan od njih će biti i na Overload festivalu u Vladičinom Hanu.
 
Kako je prethodno saopšteno, druge festivalske večeri, u subotu, 27. jula će nastupiti još jedan legendarni beogradski sastav, Partibrejkers.
 
Prema novoj koncepciji, Overload traje tri dana, a prvi dan, 26. jul, biće rezervisan za ljubitelje elektro i rep muzike.
 
Organizatori najavljuju da će ove godine veća pažnja biti poklonjena pratećim sadržajima koji bi trebalo da zaokupe pažnju kampera na Sportskom centru „Kunjak“ u Vladičinom Hanu.
 
Neće izostati tradicionalni moto skup i bajkerske igre, a u okviru pratećeg programa organizatori najavljuje i nova iznenađenja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: