Za doček Srpske prepune kafane

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.01.2014 - 15:24

Interesovanje za doček Pravoslavne Nove godine u vranjskim restoranima veće je nego 31. decembra, ocenjuju vranjski ugostitelji.

sa dočeka u Gradskoj meani sa dočeka u Gradskoj meani


U hotelu “Simpo” na Pržaru  rasprodato je 95 odsto mesta  po ceni od 1.700 dinara.

– Sad imamo i  više gostiju nego 31. decembra.  Njih će zabavljati bend hotela, a u cenu je uračunat kompletan meni i piće bez ograničenja.

Imamo goste iz Makedonije. Cena je pristupačna pa i ne čudi što je sve popunjeno – kaže šef tog ugostiteljskog objekta Dragan Kostić.

Sve je rasprodato i u “Gradskoj meani” gde će se u sklopu večere služiti specijaliteti restorana  i to po ceni od 1.200 dinara.  

- Rezervisano je sve, gosti dobiju rezervaciju sa hranom a piće se plaća naknadno. Sviraće “Infuzija akustik bend”- kaže vlasnik Ivica Cvetković.

U restoranu “Dvor” slobodno je oko tridesetak mesta, a u ovom ugostiteljskom objektu kažu da je situacija identična kao i za doček 31. decembra.

Goste će akustičnom muzikom zabavljati bend “Dert”. Doček u tom restoranu košta  1.500 dinara.

Za doček Pravoslavne Nove godine u restoranu “Fontana” sviraće “Imperija bend” a goste po ceni od 1.500 dinara očekuje kompletna večera i neograničeno piće.

- Situacija nije ništa drugačija nego na proslavi 31. decembra. Ima još slobodnih mesta, ali i vremena da i njih popunimo – kaže vlasnik Dušan Nikolić.

Zanimljivo je i to da organizovanog dočeka neće biti u Motelu i Hotelu “Vranje”,  jer prema rečima nadležnih nije bilo zainteresovanih za proslavu u tim objektima.

Tatjana Stamenković
 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: