Za izbore Pres centar

Lokalne vesti - Četvrtak 03.05.2012 - 08:49

Po prvi put u novijoj istoriji Vranja novinari će izbore moći da prate na jednom mestu - u Pres centru formiranom samo za izbore.

Irić Irić
U Vranju će na dan izbora, 6. maja, biti formiran regionalni Pres centar. 
 
- Svi novinari iz Vranja - dopisnici centralnih medija i oni koji budu želeli najbržim i najkraćim putem da dodju do aktuelnih izbornih podataka, nedeljne izbore mogu pratiti na jednom mestu - kaže poverenik NUNS-a za jug Srbije i pokretač čitave akcije Radoman Irić. 
 
Prema njegovim rečima, Pres centar radiće u bašti restorana „Morava“. Cilj je da se na jednom mestu prikupe i distribuiraju informacije iz svih sedam opština Pčinjskog okruga i Kosovskog Pomoravlja.
 
Pored stalnih rezultata sa biračkih mesta, novinarima će biti na usluzi svi relevantni učesnici izbornog procesa, od predsednika izbornih komisija, lidera stranaka, kontrolora, predstavnika posmatračkih misija pa sve do policije.
 

Usluge Pres centra besplatno će moći da koriste svi novinari od jutarnjih sati i otvaranja biračkih mesta do kasno u noć i saopštavanja konačnih stranačkih rezultata. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: