Za praznik dežurstva u Zdravstvenom

Lokalne vesti - Petak 14.02.2014 - 09:23

Naredna tri dana zbog Dana državnosti neće raditi ni Zdravstveni centar u Vranju.

bolnica Vranje bolnica Vranje

Prema rečima Bebe Kanački iz Odeljenja za odnose s javnošću te ustanove, dežuraće samo hitne službe.

- Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji u Zdravstvenom centru Vranje će neradni dani povodom proslave Dana državnosti biti 15.,16. i 17. februar .

U skladu sa tim, tokom neradnih dana raspored rada i dežurstva u Zdravstvenom centru Vranje biće organizovan prema utvrđenom rasporedu.

U okviru Doma zdravlja Vranje stomatologija će raditi u prvoj smeni u prostorijama za hitne slučajeve, pored službe Hitne pomoći. Laboratorija u Domu zdravlja Vranje takođe će raditi u prvoj smeni.

Služba hitne medicinske pomoći će raditi 24 sata, ekipe iz kućnog lečenja će biti angažovane u dve smene, dok će Dispanzer za zdravstvenu zaštitu dece predškolskog i školskog uzrasta, radnika i odraslog stanovništva raditi u dve smene do 19 sati sa po jednom ekipom – rekla je Kanački.

U Bolnici će Služba za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja tokom praznika raditi 24 sata.

Takođe će, kako je najavljeno, dežurstva biti organizovana u svim  bolničkim odeljenjima.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: