"Zahtev za moju smenu smešan"

Lokalne vesti - Petak 13.09.2013 - 12:15

Na zahtev GrO DSS-a u Vranju da se pod hitno smeni direktor „Vodovoda“ Krsta Janjić, rukovodilac tog preduzeća je odgovorio da je zahtev „i više nego smešan“.

Janjić Janjić

Kako kaže Janjić, članu te stranke koji je 2004. godine kada je rađena rekonstrukcija glavne ulice bio direktor „Vodovoda“ Božidaru Đorđeviću nikada niko nije zabranio političko delovanje, te da konferenciji za novinare nije namerno prisustvovao jer se govorilo o tom problemu.

– Sve to su rekli i za šta su me optužili su potpune gluposti koje nemaju veze sa istinom. Nikakve veze nemam sa glavnom ulicom, jer ja nisam radio rekonstrukciju, niti vodovodnu mrežu.

Naše je sada samo da saniramo havarije koliko možemo. Što se tiče šetališta u centru grada, sa tim pa tek apsolutno nemamo veze.

Mi smo samo ređali kocku po nalogu investitora. Tu su arhitekte koje će to da procene i da obaveste inspekciju ukoliko ima nepravilnosti – kaže Janjić.

Na optužbe DSS-ovaca da je trgovao odborničkim mandatima, tako što je u „Vodovod“ doveo iz „Jumka“ Miroslavu Novković, nekadašnju odbornicu Koštuničine stranke, a sada SPS-a, Janjić kaže da ga njen odbornički mandat apsolutno ne zanima.

– Baš me briga za njen mandat. Ona je diplomirani tehnolog koji mi treba u fabrici vode. Dakle, žena nije nikakav rukovodilac, već samo tehnolog koji sada radi u struci.

Ti ljudi koji su u četvrtak izneli niz optužbi na moj račun, neka prvo nešto urade u životu, pa tek onda možemo da pričamo. Ništa nisu uradili i prema tome, apsolutno me ne interesuju – kaže na kraju Janjić.

Aleksandar Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: