Zahvalnica 4. brigade OK Radiju

Lokalne vesti - Četvrtak 01.03.2018 - 09:30

Komandant 4. brigade Kopnene vojske garnizona Vranje pukovnik Slobodan Stopa, uručio je redakciji OK Radija zahvalnicu za međusobnu uspešnu saradnju.

Zahvalnica 4. brigade KoV FOTO: OK Radio Zahvalnica 4. brigade KoV FOTO: OK Radio

Zahvalnica je našoj kući dodeljena povodom 140 godina oslobođenja Vranja od turskog zavojevača i 31. januara, Dana brigade.

4. brigada Kopnene vojske se ovim putem zahvalila OK Radiju za uspešnu saradnju, razumevanje i doprinos jačanju ugleda ove jedinice putem sredstava javnog informisanja.

Pukovnik Slobodan Stopa i potporučnik Luka Šćepanović iz službe za odnose sa javnošću 4. brigade, posetili su redakciju OK Radija i tom prilikom je komandant dao opširan intervju našoj kući.

Prvi oficir najveće brigade Vojske Srbije je govorio o prijemu vojnika u profesionalnu službu, ali i o obeležavanju Dana brigade, ostvarenim i zacrtanim zadacima koji očekuju ovu vojnu jedinicu, o čemu opširnije možete čitati ovde.

Pukovnik Stopa je još jednom izrazio zadovoljstvo saradnjom sa redakcijom OK Radija, uz nadu da će se ona u budućem periodu nastaviti i unaprediti.

OK Radio se ovim putem zahvaljuje komandantu i svim pripadnicima 4. brigade na priznanju i poručuje da će nastaviti da pravovremeno i objektivno izveštava o svim aktivnostima ove jedinice Vojske Srbije vezanim za mir i bezbednost svih građana ovog kraja.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: