Zahvalnost Kopnene vojske Zdravstvenom centru Vranje za pruženu pomoć

Lokalne vesti - Sreda 31.07.2019 - 13:49

Zdravstveni centar Vranje primio je zahvalnost komandanta Kopnene vojske Srbije general potpukovnika Milosava Simovića “za saradnju sa Kopnenom vojskom, pruženu pomoć njenim pripadnicima, doprinos razvijanju i negovanju patriotizma, rodoljublja, slobodarskog duha srpskog naroda i tradicija slavne Srpske Vojske”.

Sasastanka u Vranju. Foto: ZC Sasastanka u Vranju. Foto: ZC

Načelnik za zdravstvo u Komandi Kopnene vojske Srbije major doktor, Zoran Lazarov sa saradnicima, u sredu je na sastanku sa rukovodstvom Zdravstvenog centra Vranje preneo i izrazio zahvalnost komandanta

Zahvalnice Kopnene vojske Srbije dobili su dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Jadranka Ajanović, upravnica Doma zdravlja Vranje, zatim dr Saša Đorđević, upravnik Opšte bolnice Vranje i službe: Hitne medicinske pomoći, Hirurgije, Urgentnog odeljenja, Radiologije, Neurologije, Ortopedije i Oftalmologije.

- Zdravstveni centar Vranje je najbolji primer kako zdravstvene ustanove treba da reaguju u ovakvim situacijama kako bi se sačuvali ljudski životi - istakao je major doktor, Zoran Lazarov, načelnik za zdravstvo u komandi Kopnene vosjke Srbije, prilikom posete ZC Vranje.

Zahvalnice će biti uručene zaslužnim službama Zdravstvenog centra Vranje za zbrinjavanje, ukazanu medicinsku pomoć, kao i za saradnju sa Kopnenom vojskom na redovnom kolegijumu svih službi Zdravstvenog centra Vranje krajem nedelje.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: