Zapošljavanjem odbornika do vladajuće većine

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.12.2013 - 00:07

Vladajuća većina u Vranju održava se kupovinom odbornika, sumnja većina gradskih političkih činilaca.

Skupština u Vranju Skupština u Vranju

Do sada je sa ovakvom tvrdnjom javno izašao samo URS, ali su u neformalnim kontaktima i svi “ostali” izričiti u uverenju da se većina u Skupštiini grada održava samo tako što najbronija grupacija, SPS i sateliti, radnim mestima i drugim beneficijama zapravo kupuje neophodnu podršku.

Prema tim izvorima, za sada se zna da je Nenad Ordić, koji je u parlamentu odborrnik sa liste SNS-a, a zapravo pripada Karićevoj stranci, zapošljen u Sportskoj hali, na mestu pravnika.

Interesanto je da je Ordić na sličan način bio zaposlen u “Novom domu”, ali mu je angažovanje tamo prekinuto čim je pokazao neposlušnost tada  vladajućoj struji u SNS-u.

Po gradu se priča i da je jedan od najaktivnijih omladinca u borbi protiv struje Dragana Nikolića u SNS-u, Miloš Kostić, novi radnik Doma učenika.

Prema drugima, iako je bio u stalnom radnom odnosu u "Novom domu" Kostić je tamo dobio otkaz zbog političkog delovanja, pa trenutno ne radi nigde.


U Domu za učenike zapošljen je, priča se, i Petar Petrović, odbornik SNS-a koji je i do sada pokazao neposlušnost prema pretežnom delu SNS-a u Vranju.

Na kraju, govorka se da je u Domu učenika zapošljen i jedan od roditelja  odbornika Slobodana Petrovića, zbog čijeg je delovanja u najvećoj meri i raspušten gradski odbor SNS-a, što je ovaj demntovao za OK Radio.

Demantijima se pridružio i gradonačelnik Vranja.

- To uopšte nije tačno, to su naklapanja, mi imamo stabilnu većinu i nemamo potrebe za takvim delovanjem - bio je kratak komentar gradonačelnika Zorana Antića na iznete tvrdnje.

Većina u Skupštini Vranja je  33 odbornika, a SPS sa koalicijom JS-PUPS-SDPS i pod najnovije LDP-om ima 28 odbornika.

SSB

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: