Zatvara se RADNIČKA, alternativa PALESTINA

Lokalne vesti - Četvrtak 16.08.2018 - 09:54

Radnička ulica u Vranju biće u petak i subotu zatvorena zbog radova na asfaltiranju, saopštio je gradski „Vodovod“.

Finiš asfaltiranja za vikend FOTO: vranje.org.rs Finiš asfaltiranja za vikend FOTO: vranje.org.rs
Zbog tehnologije izvođenja radova na nanošenju završnog sloja asfalta u ulici Radničkoj, na potezu od nadvožnjaka do Železničke stanice u Vranju, u petak 17. i u subotu 18. avgusta, pomenuta ulica će biti zatvorena za saobraćaj u periodu od 07:30 časova do 20:00 časova.
 
Alternativni putni pravac biće naselje Palestina - Zlatokop - Ćukovac.
 
- Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.
 
Upozoravaju se vozači na obavezu poštovanja privremene saobraćajne signalizacije i na obavezno korišćenje obilaznog putnog pravca – navodi se u saopštenju „Vodovoda“.
 
Radovi na rekonstrukciji dela Radničke ulice, u dužini od 900 metara, počeli su početkom maja, a projekat predviđa i rekonstrukciju ulične rasvete i vodovodne i kanalizacione mreže, kao i atmosferske kanalizacije.
 
Na potezu kod "Zavarivača" u Radničkoj ulici u toku je i uređenje saobraćajnih ostrva koja odvajaju dve kolovozne trake.
 
Sredstva su obezbeđena preko javnog poziva Ministarstva privrede za program „Razvoj poslovne infrastrukture“, a od ukupne vrednosti projekta od 37 miliona dinara sa PDV-om, grad Vranje učestvuje sa polovinom sredstava, a izvođač je "Zlatibor gradnja" iz Beograda.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: