Završeno ASFALTIRANJE kroz Grdeličku klisuru

Lokalne vesti - Utorak 02.04.2019 - 10:38

Vranje - Kompanija Koridori Srbije završila je sve asfalterske radove na autoputu kroz Grdeličku klisuru a do kraja aprila se može očekivati završetak svih radova na ovoj zahtevnoj trasi autoputa, izjavio je direktor sektora za izgradnju Koridora Aleksandar Senić.

Gotovo asfaltiranje. Foto: S.Tasić/OK Radio Gotovo asfaltiranje. Foto: S.Tasić/OK Radio

- Koridori Srbije obaveštavaju javnost da su svi asfalterski radovi u Grdeličkoj klisuri završeni.

Ostaje nam još da završimo galeriju na kosini 2 i opremanje tunela i s tim će trasa novog autoputa kroz Grdeličku klisuru biti spremna za puštanje u saobraćaj
- rekao je Senić.

On je pojasnio da je autoput kroz Grdeličku klisuru možda najzahtevniji građevinski poduhvat u ovom veku u Srbiji, podsetivši da je ona duga 26,3 kilometra, sa 33 mostovske konstrukcije, devet velikih potpornih konstrukcija i na desetine malih, a obuhvata i regulaciju reke u dužini od preko četiri kilometra.

Do 30. aprila biće završeni svi radovi na trasi autoputa kroz Grdeličku klisuru.

Posle toga trebalo bi da se testira oprema, i ona će biti spremna za saobraćaj.


Asfaltiranje je završeno poslednjeg dana marta i rade  se završni radovi na saniranju kosine i potpornog zida M2.

Trenutno se radi na završnim radovima, obeležavanju horizontalne signalizacije i postavljanju elastoodbojne ograde, tako da se sredinom meseca očekuje da će radovi biti završeni, i da će do kraja aprila trasa biti predata investitoru.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: