Zdravstveni centar Vranje: direktor, dr Saša Đorđević javno pohvalio vozača Hitne pomoći, Hristijana Spasića

Lokalne vesti - Petak 25.11.2022 - 12:27

Direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević sa saradnicima, danas je vozaču Hitne pomoći, Hristijanu Spasiću uručio zahvalnicu za pokazanu čovečnost prilikom vraćanja pronađenog novčanika vlasniku.

Foto:zc vranje Foto:zc vranje
"Humanost je osnovna odlika rada u Zdravstvenom centru Vranje. Posebno sam ponosan u svoje ime i u ime svih zaposlenih u našoj zdravstvenoj ustanovi, na Hristijana Spasića i prenosim mu čestitke svih nas.
Njegov nesebičan gest, vredan divljenja pokazao je ono što svi zaposleni u Zdravstvenom centru Vranje unose sa sobom kad dolaze na rad ali i van radnog vremena." - rekao je danas direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević na sastanku sa Hristijanom, i dodao:
 
"U pitanju je mlad čovek, i to mi je posebno drago. Ovakvi ljudi su potrebni Zdravstvenom centru Vranje i za njih će uvek imati mesta u našem kolektivu".
 
Hristijan Spasić je nakon primanja zahvalnice, skromno izjavio da je zadivljen gestom svojih pretpostavljenih, ali i da je ostao "bez reči":
 
"Svako bi to uradio na mom mestu!" - reči su koje je ovaj skromni mladić na kraju ipak "pronašao".
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
braca grim
25.11.2022. , 14:35
mora da uposli mladica druzi se sa njegovim ocem
Jelena
25.11.2022. , 14:49
Jeftina propaganda
Crni
25.11.2022. , 20:34
Тако да врате и гориво покрадено годинама уназад,делове за комбије,ови из лабораторију,такође,реагенсе што носе приватницима...