Zima stigla i na jug

Lokalne vesti - Nedelja 09.12.2012 - 13:23

Vranje i krajnji jugu Srbije od subote noću su pod snegom i ledom, a dnevna temperatura od -3 stepena je najniža ove sezone.

Ilustracija Ilustracija

Saobraćaj na svim putnim pravcima odvija kako-tako normalno.

- Po uputstvu „Puteva Srbije“ mi smo sistem podigli na četvrti stepen, tako da su u ovom trenutku sve naše ekipe i kompletna mehanizacija na terenu, a putevi su prohodni u svih sedam opština Pčinjskog okruga - rekao je Ljubiša Simić, glavni inženjer Preduzeća za puteve „Vranje“.

Vodja smene Saobraćajne ispostave Policijske uprave u Vranju Goran Manasijević kaže da se na celoj trasi magistralnog puta koji vodi prema Makedoniji saobraćaj odvija normalno, uz napomenu da u Grdeličkoj klisuri ima mestimične poledice.

Snega je najviše na Vlasini - 15 do 20 cm., a u planinskim delovima opštstina Surdulica, Vladičin Han, Bosilegrad, Trgovište i Vranje dostigao je visinu do oko 15 cm.

U „Kavim Jedinstvu“ potvrdili su da od pedesetak lokalnih polazaka, u nedelju samo nije krenuo autobus na liniji Vranje - Barelić i da je razlog tome poledica na putu.

Predsednici svi sedam opština kažu da su, s obzirom na prošlogodišnje iskustvo, seoske prodavnice snabdevene dovoljnim količinama osnovnih životnih namirnica, a sve službe za intervencije u stanju su pripravnosti.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: