Zvezda kupila Vasiljevića za 150.000 evra!

Lokalne vesti - Četvrtak 20.06.2019 - 14:36

Vranje - Crvena zvezda je u svoje redova dovela Nikolu Vasiljevića golmana surduličkog Radnika, a transfer je vredan 150.000 evra, saznaje Telegraf.

Iz Surdulice ide u Austriju FOTO: FK Radnik Iz Surdulice ide u Austriju FOTO: FK Radnik
Kako Telegraf nezvanično saznaje, transfer je završen i Nikola Vasiljević će se u narednih dva ili tri dana, nakon što prođe lekarske preglede i papirologiju, pridružiti svojim novim saigračima na pripremama u Austriji.
 
Prema prethodnim najavama, pregovori su intenzivirani kako bi Vasiljević svoj potpis stavio do početka priprema u Vindišgarstenu.
 
On će pomoći Milojeviću i stručnom štabu, koji zbog obaveza Milana Borjana na Gold kupu sa Kanadom, ne može da računa na prvog golmana ekipe.
 
Prema pisanju sportske štampe, Vasiljević je bio na meti Zvezde i zimus, ali pregovori su propali u poslednji čas, jer je Radnik zahtevao obeštećenje, koje Zvezda nije želela da plati.
 
Tada su crveno-beli bili spremni da plate 100.000 evra, a sada su, prema nezvaničnim saznanjima, ponudu povećali na 150.000.
OK Radio, Telegraf

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: