Golman Radnika odlazi na MARAKANU?

Lokalni sport - Sreda 26.12.2018 - 12:41

Vranje – Crvena zvezda bi uskoro u svoje redove trebalo da dovede i mladog čuvara mreže Radnika iz Surdulice, NIkolu Vasiljevića.

Nikola Vasiljević uskoro treći golman Zvezde? FOTO: FK Radnik Nikola Vasiljević uskoro treći golman Zvezde? FOTO: FK Radnik
Kako objavljuju sportski portali, pregovori su pri kraju i, po svemu sudeći, transfer je  sasvim izvestan.
 
Sam Vasiljević je za Hot sport potvrdio da bi sve trebalo da bude obelodanjeno za dan-dva.
 
Istina je. Zaista ne želim ništa da otkrivam dok sve ne bude zvanično završeno
 
Pregovori jesu u toku, ali ne bih ništa više pričao o tome, možemo se čuti sutra ili prekosutra kada i ako sve bude gotovo i potpišem ugovor – rekao je talentovani golman.
 
On je dodao i da je njegova lična želja da potpiše za Zvezdu i da bi to bio korak napred u karijeri.
 
Novinari spekulišu i da bi šampion Srbije na ime obeštećenja Radniku mogao da isplati između 250.000 i 300.000 evra.
 
Nakon potpisivanja ugovora, Vasiljević bi mogao da bude prosleđen nazad u Surdulicu na šestomesečnu pozajmicu, dok bi od leta ušao u tešku bitku za poziciju u Zvezdinom timu uz standardnog Milana Borjana i njegove zamene Zorana Popovića.
 
Nikola Vasiljević je rođen 1996. godine u Nišu i u rodnom gradu je branio za Radnički.
 
Odatle je prešao u Slobodu iz Užica, zatim se vratio se na Čair, odakle je pre tri godine došao u redove surduličkog Radničkog.
 
Ove jeseni se u dva navrata našao i na spisku selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića za mečeve u Ligi nacija.
 
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Pera
26.12.2018. , 17:03
Dusana Djedovica iz Vranja pravnog zastupnika ZOK Vranje u zatvor sve zivo je pokrao, zaduzio se do guse kod svih, pokusava varati pare preko kluba da opere kobi dinar, mozete ga slobodno u FK Finamo da vam uredi finansine