Akcija Ares: Uhapšeno 360 osoba

Nacionalne vesti - Nedelja 16.07.2017 - 16:51

Zbog više krivičnih dela policija je uhapsila 360 osobau policijskoj akciji "Ares", izjavio je u nedelju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Akcija sprovedena u 27 opština i gradova u Srbiji FOTO: Getty Images Akcija sprovedena u 27 opština i gradova u Srbiji FOTO: Getty Images

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su počinili različita krivična dela između ostalog neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, ubistvo u pokušaju, silovanje i nedozvoljene polne radnje, iskorišćavanje maloletnih lica za pornografiju, zlostavljanje i mučenje, iznude, otmice, razbojništva, teške krađe...

Kako je precizirao ta akcija je sprovedena u 27 opština i gradova u Srbiji.


Podnete su krivične prijave tako da je procesuirano ukupno 562 osobe.

Minsitar policije je naveo da je oduzeto 167 kilograma narkotika, kokaina, heroina, hašiša, maruihuane i ekstazija kao i da su otkrivene tri laboratorije za proizvodnju marihuane.

Oduzeto je 29 pušaka, 4 automatkse puške, 30 pištolja, jedan kilogram ekspoloztiva, šest bombi i više od 3.000 komada municije.

Zaplenjena je veća količina novca, 19 vozila kao i više računara i 150 gigabajta pedofilskog materijala, naznačio je Stefanović.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: