Dačić: Protesti pouka vlastima da se nađe zajednički talas sa građanima

Nacionalne vesti - Četvrtak 09.12.2021 - 13:21

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da je za sutra zakazao zasedanja na kojem će pred poslanicima biti predlog izmena Zakona o referendumu, jer su uvažene primedbe koje su se čule, mada nisu suštinskog karaktera.

"Sve čeka Strašni sud – 3. aprila su izbori“ FOTO: G. Mitić/OK Radio
„Te izmene nemaju veze sa referendumom zakazanim za 16. januar o promenama Ustava koje se odnose samo na pravosuđe“, rekao je danas Dačić.
 
On je naveo da su protesti predstavljali i „pouku“ vlastima da mora „mnogo više da nađe zajednički talas sa građanima i da ih više čujemo“.
 
„Ne možete da kažete imamo većinu u Skupštini baš nas briga kakav ću zakon da napišem, nije korektno prema poslanicima“, rekao je Dačić.
 
On je istakao da nas „sve čeka Strašni sud – 3. aprila su izbori“, dodajući da upravo počinje unutarstanačku kampanju obilaskom okruga.
 
Prema njegovim rečima, organizatori protesta su „zloupotrebili“ temu zaštite životne u političke svrhe jer se pokazalo da se može eksploatisati za „političko pozicionirane pred izbore“.
 
Od njih, rekao je Dačić, treba razlikovati veliki broj ljudi koji iz najpoštenijih pobuda izražava protest protiv zagađenja životne sredine.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: