MINISTARSTVO PROSVETE O LISTI ŽELJA: Provera tačnosti danas, u ponedeljak konačan spisak

Nacionalne vesti - Subota 09.07.2022 - 09:26

Učenici i roditelji danas mogu proveriti tačnost liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u školama, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Foto: OK radio Foto: OK radio
Ukoliko učenici imaju prigovor na izražene liste želja, prigovor podnose u osnovnoj školi od 8 do 15 časova, gde je i unošenje ispravki.
 
Kako se navodi, u ponedeljak, 11. jula biće objavljena konačna lista želja, a roditelji će 13. jula na portalu imati uvid u listu raspoređenih učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama.
 
Takođe, u sredu 13. jula biće objavljena preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu. 
Popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug elektronskim putem ili neposredno u školi je 14. jula, dok će 15. jula biti objavljen konačni raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu. 
Od 14. do 20. jula je upis učenika u srednje škole posle prvog i drugog upisnog kruga.
 
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole, kao i upis u srednju školu obavljaće se bez podnošenja ijednog papira, jednim logovanjem na portalu mojasrednjaskola.gov.rs.
OK radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: