Otvoren Čunga Lunga dečiji sajam

Nacionalne vesti - Ponedeljak 14.05.2018 - 11:39

Prolećni “Čunga Lunga dečiji sajam” otvoren je u “Hlai tri” Beogradskog sajma.

Sajam otvori Goran Vesić. Foto: Promo Sajam otvori Goran Vesić. Foto: Promo

Manifestaciju je svečano otvorio gradski menadžer Goran Vesić, koji je istakao da je ovo jedan od najvećih srpskih sajmova za decu i da ga tokom nekoliko dana obiđe i do 40.000 ljudi.

Pored njega, posetiocima i predstavnicima medija obratile su se i državna sekretarka u Ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja, Stana Božović i predstavnica generalnog sponzora sajma “Čunga Lunga”, Ivana Milinković.

Na bini su im se pridružili i mališani iz hora Čarolija, baletskog studija Adađo i Ikigai dens centra.

„Čunga Lunga dečiji sajam“ trajaće do nedelje, 13. maja, a i ovoga puta ulaz je besplatan.

Posetioci imaju priliku da uživaju u raznovrsnom programu na bini i na sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara i takmičenja, ali i druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova.

Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a više od 40 medija prati ovaj događaj.

Najveća porodična manifestacija u regionu održava se dvedeset i prvi put, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije - Čunga Lunga, Frikom, Pega, Becutan i Pipi i Gudi.

Dečiji sajam predstavlja najveću manifestaciju ovoga tipa u regionu koja se odrava dva puta godišnje - u proleće i na jesen.

U okviru ovog događaja predstavi se više od 100 izlagača, dok za tri dana manifestaciju poseti oko 35 hiljada ljudi.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: