"Rama - propuštena šansa"

Nacionalne vesti - Ponedeljak 10.11.2014 - 18:43

Premijer Aleksandar Vučić na svom nalogu na Tviteru napisao je da je poseta albanskog premijera bila prilika da Srbija i Albanija okrenu novu stranu u odnosima.

Rama i Vučić u Beogradu, foto Tanjug Rama i Vučić u Beogradu, foto Tanjug

"Žalim što je provokacija premijera Rame rezultovala propuštanjem te šanse, ali bismo i dalje želeli da sarađujemo za dobrobit budućnosti našeg regiona", napisao je premijer na svom nalogu na Tviteru.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić oštro odgovorio albanskom premijeru Ediju Rami na izjave o Kosovu, koje je nazvao provokacijom i incidentom.

"Danas smo imali šansu da okrenemo novu stranicu u odnosima dve zemlje. Žao mi je što je provokacija koja je došla od strane premijera Albanije Edija Rame dovela do toga da ta šansa u ovom trenutku bude propuštena. Ali još uvek želimo da radimo zajedno za budućnost našeg regiona" , rekao je Aleksandar Vučić za Radio Slobodna Evropa.

.

Tanjug, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: