Tragedija: Požar u 7 stanova, 6 mrtvih, 6 povređenih (FOTO, VIDEO)

Nacionalne vesti - Subota 21.03.2020 - 14:08

Buknulo na 7. spratu u stanu u kojem je živeo jedan stariji čovek, a onda se vatra proširila na osmi, deveti i deseti sprat. Požar gasilo 30 vatrogasaca sa 11 vozila

Među stradalima su majka i sin FOTO: Getty Images Među stradalima su majka i sin FOTO: Getty Images
U požaru koji se dogodio rano jutros oko četiri sata ujutru u Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića, u tzv. zgradama televizorkama, stradalo je 6 ljudi pošto je vatra buknula na 7. spratu a onda je zahvatila i stanove na 8. i 9. spratu, piše Kurir
 
Prema prvim informacijama, stradalo je 6 ljudi, a 6 je povređeno. U jednom stanu nađena su tri, u drugom jedno, a u trećem dva ugljenisana tela. Među njima se majka i sin - zasad se ne zna kojeg su godišta.   
 
Jedna žena je smeštena u bolnicu sa teškim opekotinama. Prava drama odvijala se u ovoj zgradi a požar je gasilo 30 vatrogasaca sa 11 vatrogasnih kola. Povređen je i jedan vatrogasac koji je iznosio staricu iz jednog stana.
 
Navodno, prvo je buknulo na sedmom spratu u stanu u kojem je živeo jedan stariji čovek, a onda se vatra proširila na osmi, deveti i deseti sprat. 
 
 
Na lice mesta jutros je došao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je izjavio saučešće porodicama i rekao da je reč o teškoj tragediji: "Ne znam šta još treba da nam se desi pogotovo u ovakvom stanju...
 
Ne pamtim kad je poslednji put bio ovako veliki požar, tragedija sa ovoliko poginulih... Molim vas, sada kada smo svi kod kuća da više obratimo pažnju."  
 
Istraga je u toku, uzroci požara se utvrđuju.
 
Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: