Vojska Srbije se priključuje potrazi za Monikom; Rebić: Sigurni smo da je Jovanović otmičar

Nacionalne vesti - Nedelja 29.12.2019 - 13:13

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je za Tv Prva da se danas očekuje da se timu za potragu dvanaestogodišnje Monike Karimanović priključuje i Vojska Srbije.

"Potraga traje 24 sata dnevno" FOTO: D. Ristić/OK Radio
U subotu su se timu koji danima pretražuje područja oko Knjaževca priključili i članovi Bezbednosno informativne agencije.
 
"Potraga traje 24 sata, nema prestanka. Svi tehnički resursi tokom noći su uključeni, dronovi, termovizijske kamere", rekao je Rebić.
 
Danima se traga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović i Ninoslavom Jovanovićem, za kojeg se sumnja da je oteo devojčicu.
 
"Na osnovu svih tragova mi znamo da je to uradio Jovanović Ninoslav", precizirao je Rebić.
 
Rebić je objasnio šta je glavna otežavajuća okolnost u potrazi za monikom i njenim otmičarem.
 
"Potragu otežava to što su u pitanju uglavnom pusta sela, to su uglavnom vikend naselja, prazne su kuće", rekao je direktor policije za Tv Prva i naglasio da se pretražuju velike površine oko Niša i Knjaževca.
 
"Moraju stalno da se vraćaju na mesta koja su pretražena jer je moguće da se on vratio", dodao je Rebić.
 
Kako je rekao Vladimir Rebić, pretpostavlja se da Jovanović nije prešao granicu, iako se su se pojavile informacije da je već u Bugarskoj.
 
Osim pripadnika policije, vojske i BIA-e, u potragu su krenuli i građani, kako iz okoline Niša i Knjaževca tako i iz ostalih delova Srbije.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: