Otvara se muzej marihuane u Las Vegasu

Zivot i stil - Petak 21.09.2018 - 08:33

Muzej marihuane otvara se danas u Las Vegasu sa eksponatima poput staklenog bonga veličine žirafe i osušenih pupoljaka kanabisa od stiropora

Samo za gledanje, ne i za pušenje FOTO: AP Samo za gledanje, ne i za pušenje FOTO: AP
Las vegas - Muzej marihuane otvara se danas u Las Vegasu sa eksponatima poput staklenog bonga veličine žirafe i osušenih pupoljaka kanabisa od stiropora.
 
Posetioci postavke "Cannabition" neće moći i da zapale budući da je u američkoj državi Nevadi na snazi zabrana konzumiranja marihuane na javnom mestu.
 
Zainteresovani će ipak moći da saznaju više o marihuani a muzej je osmišljen i kao idealno mesto za bezbroj selfija koje će posetioci podeliti na društvenim mrežama.
 
Muzej ima i posebnu rasvetu koja omogućava korisnicima Instagrama da postavljaju slike bez filtera na svoje profile.
 
Osnivač Džej Džej Voker kaže da je cilj muzeja destigmatizacija upotrebe marihuane.
 
Muzej će dočekati svoje prve posetioce skoro 15 meseci nakon što u Nevadi može legalno da se kupi marihuana u rekreativne svrhe i gde je prodaja znatno premašila očekivanja.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: