Princ Vilijam: Tužan sam, ne mogu više da podržavam Harija

Zivot i stil - Nedelja 12.01.2020 - 13:05

Princ Vilijam se nada da će se kraljevska porodica jednoga dana pomiriti. Čitav život sam podržavao brata, ali više ne mogu, rekao je Vilijam u prvoj izjavi za medije nakon što su princ Hari i njegova supruga Megan odlučili da se odreknu svih kraljevskih dužnosti.

Prinčevi Hari i Vilijam sa suprugama, Megan Markl (levo) i vojvotkinjom Kejt (desno) Prinčevi Hari i Vilijam sa suprugama, Megan Markl (levo) i vojvotkinjom Kejt (desno)
Vojvoda od Kembridža priznao je da je tužan zbog bratovljeve odluke da se „povuče“ od svojih dužnosti, prenosi Sandej tajms. Za londonski list je naveo i da mu je krivo što kraljevska porodica „više nije tim“.
 
„Sve što možemo da uradimo, što ja mogu da uradim, jeste da pokušam da ih podržim i nadam se da ćemo vremenom ponovo misliti isto. Želeo bih da svi igramo u istom timu“, istakao je princ Vilijam.
 
Pomirljive reči vojvode od Kembridža su u priličnoj suprotnosti sa pređašnjim izveštajima da su budući kralj i njegov otac, princ Čarls, „veoma besni“ na Harija.
 
Britanska kraljevska porodica sastaće se sutra da bi razmotrila dalju budućnost vojvode i vojvotkinje od Saseksa.
 
Sastanku na imanju Sandringem će prisustvovati kraljica Elizabeta Druga, princ Čarls, princ Vilijam i princ Hari.
 
Očekuje se da se i preko video-linka priključi i vojvotkinja od Saseksa, Megan, koja se trenutno nalazi u Kanadi.
 
To će biti prvi put da se viši članovi kraljevske porodice sastanu nakon što su Hari i Megan javno objavili svoju želju da se povuku sa svojih kraljevskih dužnosti i da vreme provede između Britanije i Severne Amerike.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: