Autobus iz Međurova ostavljen pored školskog dvorišta

Regionalne vesti - Petak 28.12.2018 - 09:45

Delovi autobusa iz teške saobraćajne nesreće u Donjem Međurovu ostavljeni su odmah pored školskog dvorišta Elektrotehničke škole "Mija Stanimirović“ u Nišu.

Deca krvavi autobus gledaju svakodnevno FOTO: Printscreen Deca krvavi autobus gledaju svakodnevno FOTO: Printscreen
Prema rečima profesora, đaci od dana nesreće kada je voz udario u autobus svakodnevno su suočeni sa stravičnim slikama autobusa, prepunog krvi, prenose Niške vesti.
 
"Deca su bila vidno potresena prvog dana kada je autobus, pun krvi tu ostavljen, ali nažalost ta slika ih i dalje prati pošto drugog prolaza kada idu i vraćaju se iz škole nema“, kažu profesori iz ove škole koji su želeli da ostanu anonimni. 
 
Policija je na prostoru parkinga Elektronske industrije, ogradila jedan deo koji koristi za vozila kojim je napravljeno neko krivično delo i ona tu stoje dokle god traje sudski postupak. Tako se i autobus iz stravične nesreće kod Donjeg Međurova našao na tom prostoru. 
 
"Isti dan je autobus dovezen i ostavljen uz ogradu košarkaškog terena i školskog dvorišta. Na tom terenu deca svakodnevno igraju košarku, a kada je lepo vreme tu se održavaju i časovi fizičkog vaspitanja”, ističu u školi Mija Stanimirović za Niške vesti. 
 
Da podsetimo, do nesreće je došlo na pružnom prelazu Donjem Međurovu, oko 7.30 21. decembra. Prilikom stravičnog sudara na lice mesta preminule su tri osobe, dve su izgubile život na operacionom stolu, a više od 30 je povređeno.
B92, Niške vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: