Bez vode zbog duga za struju

Regionalne vesti - Petak 18.07.2014 - 09:51

Oko 300 porodica u selu Ostrovica kod Niša od ponedeljka nema vodu, jer lokalnom kamenolomu nisu platile struju za pumpe koje ih snabdevaju vodom.

(Ilustracija) (Ilustracija)
Dve mesne kancelarije u selu Ostrovica snabdevaju se vodom sa lokalnog izvorišta pumpama koje su povezane na strujomer lokalnog kamenoloma koji je u vlasništvu preduzeća “Partizanski put”.
 
Direktor kamenoloma Milan Stajić rekao je da je isključenje struje, u ovom trenutku, bio jedini preostali potez, jer je dug stanovnika Ostrovice veći od milion dinara.
 
Stajić je dodao da jedan deo sela ima vodu i da njima nije isključena pumpa, jer svoja dugovanja redovno izmiruju.
 
- Hoću svima da izađem u susret. Ne tražim ceo dug, samo 70.000 dinara i obećanje da će ubuduće redovno plaćati utrošenu struju. Kada plate tu sumu novca, biće i vode - rekao je Stajić.
 
Sa druge strane, meštani traže pomoć od Opštine Niška Banja i konačno rešenje ovog problema, što je, po njihovom mišljenju, odvajanje od kamenoloma i poseban strujomer.
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: