Brus bez kablovske pred ispovest Marije Lukić o Jutki

Regionalne vesti - Četvrtak 28.02.2019 - 12:36

Pet minuta pre emitovanja emisije “Život priča” o slučaju Marije Lukić došlo “do kvara” na kablovskoj mreži

Došlo “do kvara” na kablovskoj mreži FOTO: Flickr Došlo “do kvara” na kablovskoj mreži FOTO: Flickr
Nešto pre 22 sata, u Brusu je nestala kablovska televizija, čime je onemogućeno gledanje emisije “Život priča” posvećenoj slučaju Marije Lukić, oštećenoj u slučaju protiv Milutina Jeličića, predsednika opštine Brus, kome se sudi zbog optužbi za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje. 
 
- Pet minuta pre emitovanja “Život priča”, u Brusu je došlo “do kvara” na kablovskoj mreži i sugrađani ne mogu da prate Prva TV. Nadam se da je malo jasnije sve - napisala je u objavi na fejsbuku Marija Lukić.
 
Korisnici društvenih mreža iz ove opštine oglašavaju se sa različitim informacijama u vezi sa nestankom signala, pa se spominje i to da je problem nastao kada je nestala struja kod Doma kulture, gde se nalazi repetitor, ali zvaničnih potvrda još uvek nema. Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti” grupa od 20-ah Brusjana večeras je protestovala, nezadovoljna zbog problema sa kablovskom televizijom.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: