Brutalni obračun u niškom KPZ: Cimeri tukli osuđenika metalnim šipkama, pa ga predali čuvarima

Regionalne vesti - Utorak 05.05.2020 - 11:19

Osuđenik Danijel J. (22) iz Prokuplja brutalno je pretučen sinoć u niškom Kazneno-popravnom zavodu gde izdržava trinaestogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva. Kako saznajemo, njega su metalnim šipkama napala dvojica njegovih zatvorskih cimera sa kojima je imao neraščišćene račune duže vreme.

Tukli ga nogarama od kreveta FOTO: Free Images Tukli ga nogarama od kreveta FOTO: Free Images
- Do sukoba je došlo oko 21.50 sati kada su se S.M. (29) iz Trstenika i M.F. (27) iz Kruševca posvađali sa dvadesetdvogodišnjakom sa kojim borave u istom paviljonu. Oni su odvalili metalne nogare sa kreveta i cimera izudarali po glavi i telu nanevši mu teške telesne povrede opasne po život. Zatim su ga odvukli do izlaza iz paviljona, gde su ga predali čuvarima. Takođe, službi obezbeđenja su predali i šipke kojim su ga pretukli – navode sagovornici Telegrafa upoznati sa ovim slučajem.
 
Policija je obavila uviđaj, a o ovom događaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo.
 
Danijel je na robiji završio jer je 2017. godine u Prokuplju nožem usmrtio Vojislava Blagojevića (26), samo zato što je od njega pokušao da zaštiti vlasnika restorana koga je tukao.
 
Njegovi napadači zatvorske kazne izdržavaju zbog trgovine narkoticima.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: