Čeka nas potop, ali i sneg

Regionalne vesti - Ponedeljak 12.10.2020 - 13:04

Beograd -- U Srbiji se danas očekuju obilne padavine, uz pad temperature, saopštio je RHZS.

Obilna kiša najpre se očekuje na zapadu i jugozapadu FOTO: Depositphotos Obilna kiša najpre se očekuje na zapadu i jugozapadu FOTO: Depositphotos
Obilna kiša najpre se očekuje na zapadu i jugozapadu Srbije i to od 20 do 50 mm za 24 časa, lokalno i više.
 
Posle podne, uveče i u toku noći ka utorku padavine će se širiti preko centralnih krajeva ka istoku. Prestanak kiše predviđa se u utorak ujutro na jugozapadu, a sredinom dana i u ostalim krajevima.
 
RHZS navodi da će danas u Srbiji pored obilne kiše doći i do zahlađenja. Najniža temperatura od osam do 13, a najviša od 12 na zapadu i severozapadu do 23 na jugoistoku.
 
Na visokim planinama u toku noći između ponedeljka i utorka moguć je i sneg.
 
U Beogradu oblačno i hladno, sa obilnom kišom, naročito posle podne, uveče i tokom noći.
 
Temperatura bez većeg kolebanja od 13 do 15 stepeni.
 
Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 19. oktobra, u utorak vetrovito i još hladnije, sa umerenim i jakim zapadnim i severozapadnim vetrom.
 
U sredu suvo i malo toplije, uz delimično razvedravanje. Od četvrtka ponovo promenljivo, povremeno s kišom. Do vikenda temperatura oko, a zatim ispod prosečnih vrednosti za ovo doba godine. 
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: