Čeka nas vremenski rolerkoster: U narednih sedam dana nas čekaju velike razlike u temperaturi i smena sunca i kiše

Regionalne vesti - Sreda 28.04.2021 - 12:27

U toku dana osetno toplije i u većem delu pretežno sunčano, osim u Timočkoj krajini, gde će se zadržati oblačno, ponegde sa rosuljom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Budite spremni na sve FOTO: Shutterstock Budite spremni na sve FOTO: Shutterstock
U toku dana osetno toplije i u većem delu pretežno sunčano, osim u Timočkoj krajini, gde će se zadržati oblačno, ponegde sa rosuljom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
 
Kasnije po podne, uveče i noću u svim krajevima doći će do prolaznog naoblačenja sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše.
 
Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni, krajem dana u skretanju na jugozapadni. Najniža temperatura od 5 do 10 stepeni C, a najviša od 22 do 25 C. Samo će u Timočkoj krajini biti svežije, od 15 do 20 C.
 
U Beogradu će tokom dana biti pretežno sunčano i osetno toplije. Kasnije po podne, uveče i noću prolazno naoblačenje uz mogućnost kratkotrajne kiše. Vetar slab i umeren, jugoistočni, krajem dana u skretanju na jugozapadni. Najniža temperatura 10 C, a najviša 24 C.
 
Prema prognozi za narednih sedam dana, do kraja nedelje očekuje se promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo i u većem delu suvo. Kratkotrajna kiša biće krajnje lokalnog karaktera.
 
U noći od nedelje ka ponedeljku zahlađenje. U ponedeljak i utorak prolazno naoblačenje sa kratkotrajnom kišom, a od srede pretežno sunčano i toplije.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: