Direktor Turističke organizacije cipelom gađao predsednika Opštine, svog rođaka

Regionalne vesti - Ponedeljak 05.04.2021 - 14:46

Direktor Turističke organizacije u Lebanu Bojan Jović, kadar Srpske napredne stranke (SNS), jutros je na sednici Skupštine Opštine cipelom gađao predsednika te opštine Ivana Bogdanovića koji mu je rođak.

S govornice gađao predsednika Opštine FOTO: Pixabay S govornice gađao predsednika Opštine FOTO: Pixabay
Kako su agenciji Beta javili odbornici koji su prisustvovali sednici, to se dogodilo dok je Jović za skupštinskom govornicom izveštavao o radu opštinske Turističke organizacije.
 
Njen direktor Jović je kazao u govoru da ta organizacija 2020. godini nije imala pomoć i podršku Opštine i da je više puta pitao predsednika Opštine Bogdanovića da li je zadovoljan radom Turističke organizacije i njegovim radom, ali da na to nije dobio odgovor, već "pretnje".
 
Pošto Bogdanović koji je sedeo u prvom redu, nije ni ovog puta reagovao na Jovićevu diskusiju, on je izuo cipelu i s govornice gađao predsednika Opštine.
 
"Bili smo svi u šoku. Nastao je muk, ali Bogdanović ni tada nije reagovao. Ipak, izveštaj Turističke organizacije usvojen je većinom od 17 glasova odbornika SNS-a", kazao je očevidac.
 
Bojan Jović je brat Gorana Jovića, šefa odborničke grupe i poverenika SNS u Lebanu, dok je Ivan Bogdanović oženjen ćerkom Gorana Jovića.
 
Bojan Jović je, kako se čulo na snimku opozicione GG "Incijativa za Lebane" koja ima odbornike u Skupštini, optužio svog brata i zeta za "nerad, propadanje opštine, lošu privrednu situaciju, krah turizma i selektovanu potrošnju budžeta", a aludirao i na "mogućnost koruptivnih radnji u vezi s Ivanom Bogdanovićem".
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: