Fond VLADE DIVCA podržao 14 projekata u Hanu

Regionalne vesti - Utorak 06.09.2016 - 21:43

Vranje - “Divac Omladinski Fond” podržaće 14 projekata iz Vladičinog Hana koji su dobili najveći broj bodova na konkursu za dodelu sredstava ove fondacije.

Renovirani košarkaški teren sredstvima DOF-a. Foto: FB fondacija Renovirani košarkaški teren sredstvima DOF-a. Foto: FB fondacija

Sredstva u iznosu do 100.000 dinara dobili su projekti kojima je cilj poboljšanje uslova života mladih u ovoj opštini, navodi se na zvaničnoj FB strani ove fondacije.

Najviše sredstava dobili su projekti „Bajs je tvoj“, zatim „Crossfit-om do zdravlja“ i „Aj povedi veselo“.

Formalne i neformalne grupe koje su konkurisale za  ova sredstva bile su u obavezi da polovinu traženih sredstava obezbede same u vidu robe i usluga.

Rok za realizaciju projekata je 15. novembar ove godine.
 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: