Gradina: Zaplenjena municija, uhapšen državljanin Turske

Regionalne vesti - Petak 28.07.2017 - 18:06

Na graničnom prelazu Gradina na izlazu iz Srbije zaplenjeno je 750 komada pištoljske municije i uhapšen turski državljanin I.U. (41).

Municija izazvala požar na vozilu FOTO: Free Images/ilustracija Municija izazvala požar na vozilu FOTO: Free Images/ilustracija

On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Municija je, kako se navodi, bila skrivena u prtljažniku vozila u fabričkoj šupljini "mercedesa", nemačkih registarskih oznaka, pored rezervnog točka i u prostoru kod motora automobila, usled čega je došlo do požara na vozilu.

Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen.

Osumnjičenom I.U, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pirotu, određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navodi MUP.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: