Grupa mladića pretukla glumca

Regionalne vesti - Ponedeljak 03.02.2020 - 14:18

Grupa mladića pretukla je glumca amaterskog Milanovačkog pozorišta K.N. (19), učenika četvrtog razreda Gimnazije u Gornjem Milanovcu, objavio je danas portal GMinfo.

Pretučen dok je pokušavao da odbrani prijatelja FOTO. Profimedia Pretučen dok je pokušavao da odbrani prijatelja FOTO. Profimedia
On je pretučen oko jedan sat posle ponoći, u centru varošice Rudnik na toj planini, dok je pokušavao da odbrani svog prijatelja koga su huligani napali iz nepoznatog razloga.
 
On i njegov prijatelj su čekali taksi, kada su napadnuti.
 
Huligani su K.N prvo udarcima oborili na zemlju, a zatim ga tukli nogama i kada je pao u nesvest i istovremeno branili očevicima da priđu i spreče batinanje mladića.
 
Prema informacijama portala, grupa huligana je pre toga „upala“ na žurku u kafiću u centru Rudnika u kome je grupa mladih proslavljala osamnaesti rođendan svoje drugarice.
 
Otac pretučenog mladića rekao je da je on hospitalizovan u bolnici u Gornjem Milanovcu i da je van životne opasnosti.
 
Portal GMinfo navodi da je mladić koga je grupa huligana pretukla unuk poznatog milanovačkog glumca i da se glumom bavi još od predškolskih dana.
 
Prema saznanjima portala, jedan od napadača na K.N. je sin milanovačkog političara.
 
Policijska uprava se još nije oglasila o tom incidentu.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: