Izboden poznati harmonikaš u kafanskoj tuči

Regionalne vesti - Sreda 01.05.2019 - 11:04

Do tuče je došlo u ugostitljeskom objektu koji harmonikaš drži

Dobio nekoliko uboda nožem FOTO: Getty Images Dobio nekoliko uboda nožem FOTO: Getty Images
U selu Bumbarevo brdo kod Knića noćas je izboden poznati šumadijski pevač i harmonikaš Slobodan Betulić - Betula (64), javlja Telegraf.
 
Zasada nema zvaničnih informacija pod kojim okolnostima je došlo do ranjavanja i ko je napao Betulića. Do tuče je došlo u ugostiteljskom objektu koji je pevač držao u ovom selu posle čega je dobio nekoliko uboda nožem.
 
U Kliničkom centru "Kragujevac" potvrđeno je da je Betulić hitno operisan tokom protekle noći i da je primljen sa ukupno sedam uboda! Trenutno se nalazi na respiratoru i "zasada van životne opasnosti". Njegovo zdravstveno stanje se intenzivno prati.
 
Betulić je osnivač manifestacije "Čaša vode sa izvora", a široj javnosti u Srbiji poznat je po ulozi u seriji "Srećni ljudi". Autor je na stotine pesama.
 
UHAPŠEN OSUMNJIČENI
 
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su T. M. (66) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju tako što je nožem zadao ubod šezdesetčetvorogodišnjem muškarcu i teško ga ranio, saopštila je policija.
 
Sumnja se da je T. M. sinoć, u jednom ugostiteljskom objektu u selu Bumbarevo brdo, nakon verbalne rasprave i tuče nožem oštećenog povredio u predelu stomaka.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nako čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: