KC Niš: Jedna trudnica u teškom stanju, druga se oporavlja od korone

Regionalne vesti - Četvrtak 16.07.2020 - 13:50

Lekari Ginekološko-akušerske klinike u Nišu bore se za život trudnice (27) koja je obolela od korona virusa, dok je druga trudnica (34), koja je takođe obolela od korone, u boljem stanju i oporavlja se na Klinici za pulmologiju, saopštili su danas u Kliničkom centru u Nišu.

Beba teško obolele žene je vitalna i pod nadzorom FOTO: Free Images Beba teško obolele žene je vitalna i pod nadzorom FOTO: Free Images
„Dvadesetsedmogodišnja žena, koja je u sedmom mesecu trudnoće, smeštena je na intenzivno odeljenje Ginekološko akušerske klinike. Na respiratoru je, trenutno je stabilno, ali u teškom opštem stanju“, kazali su u KC Niš.
 
Beba teško obolele žene, dodali su, vitalna je i pod dvadesetčetvoročasnovnim monitoringom.
 
„Ginekolozi će odlučiti o daljem toku njene trudnoće“, naveli su u KC Niš.
 
Kako je saopšteno, tridesetčetvorogodišnja žena u šestom mesecu trudnoće je stabilno, na kiseoničkoj terapiji u izolacionom delu Klinike za pulmologiju, i kod nje postoji blago poboljšanje opšteg stanja.
 
U saopštenju se navodi da je kod obe trudnice potvrđen korona virus, ali da su na novim testiranjima dva puta bile negativne.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: