LE: Razbojnik sa fantomkom opljačkao ženu

Regionalne vesti - Četvrtak 24.08.2017 - 08:44

Maskirani napadač sa fantonkom na glavi , u sredu oko 11 i 30 časova ,napao je i opljačkao Maju Jumerović (34) iz Leskovca.

Ženi niko nije pritekao u pomoć FOTO: Free Images Ženi niko nije pritekao u pomoć FOTO: Free Images

Napadač je vozeći bicikl u ulici Veternička iz pravca OŠ Vožd Karađorđe, zaustavio bicikl pored Maje , koja se takođe kretala Veterničkom ulicom pored ograde vrtića “Kolibri” kada je napao i pri tom je oborio na zemlju i otrgao joj zlatni lanac s vrata.

“Vraćala sam se sa majkom iz Doma zdravlja, koja je zaostajala za mnom jer sporije hoda, usput smo kupili namirnice u marketima, imala sam kese u rukama, i iznenada sam napadnuta od strane maskiranog napadača, oborio me na zemlju i otrgao mi zlatni lanac s vrata i pri tom mi pocepao majcu u kojoj sam bila, sve se brzo odigralo, priča nam vidno potrešena Maja Jumerović, koja je sa Majkom došla u našu redakciju kako bi nam ispričala nemio događaj.

Maja nije ni slutila da će biti napadnuta, a  napadač, kako nam je kazala njena majka Jadranka Jumerović, je posle razbojništva pobegao u pravcu OŠ “Vožd Karađorđe”.

Ceo događaj kako nam je Maja rekla , posmatrali su pomoćni radnici OŠ “Vožd Karađorđe” koji nisu reagovali i pritrčali da joj pomognu.  

Ona je sama pozvala Policiju koja je veoma brzo stigla i to sa dva patrolna vozila, jedno vozilo se dalo odmah u poteru za napadačem a drugo vozilo je odvezlo Maju i njenu majku u policijsku stanicu kako bi prijavili slučaj i dali izjavu.

Ovo nije prvi slučaj razbojništva na ovom mestu, slučni slučajevi dešavali su se i ranije duž cele  Veterničke ulice, kada su na sličan način napadnute žene.

Policijska istraga je u toku.

Rominfomedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: