LE: Zbog krađa penzija otkazi poštarima

Regionalne vesti - Ponedeljak 12.12.2016 - 16:53

LESOVAC – U poslednjih godinu dana tri leskovačka poštara dobila su otkaze, a protiv još jednog vodi se disciplinski postupak zbog sumnje da je proneverio nekoliko penzija u selima oko Bojnika.

Preispituje se svaka pritužba građana; FOTO: sprout.nl Preispituje se svaka pritužba građana; FOTO: sprout.nl

Kako je Jugmedii kazala  direktorka Pošte u Leskovcu Aleksandra Milić,  interna komisija svakog poštara proverava na terenu, a preispituje se svaka pritužba građana.

„Svako za koga se utvrdi da svoj posao nesavesno i nreprofesionalno obavlja, dobiće otkaz.

Poslednji put se to desilo s poštarom iz Vinarca o kome ste vi pisali, a najnoviji slučaj se ispituje“, kazala je Milićeva.

Jugmedii se, inače, obratlio nekoliko penzionera iz bojničkog sela koji tvrde da poslednju penziju nisu primili, te da su poštara prijavili policiji.

„Razgovorali smo i sa upravnikom pošte u Kosančiću i on nam je reko da je upoznat sa slučajem, a u bojničkoj policiji da su sve prosledili privrednom kriminalu u Leskovcu.


Zanimljivo je da penzije nisu primili samo oni koji žive sami“, tvrde ovi penzioneri.

Direktorka Pošte negira da je u ovom slučaju reagovala policija ali potvrdjuje da je u tom kraju angažovan drugi poštar.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: