Mihajlović: Kritike na račun poskupljenja putarine su demagogija

Regionalne vesti - Četvrtak 06.06.2019 - 12:57

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, rekla je da su kritike Stranke slobode i pravde i Pokreta Dveri u vezi sa cenama putarina primer demagogije opozicionih političara koji gledaju samo svoje interese i rejting.

"Novac od putarina namenjen održavanju novih autoputeva" FOTO: D. Ristić/OK Radio
"Za razliku od vremena kad su na vlasti bili Dragan Đilas i njegovi partneri iz Saveza za Srbiju, Srbija danas ima ceo Koridor 10 od severa do juga. Uskoro ćemo imati više od 100 kilometara na Koridoru 11 i krećemo u izgradnju novih autoputeva", navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.
 
Ona je naglasila da je "novac od putarina namenjen održavanju novih autoputeva", ali da "građani nisu zaboravili kako su u vreme njihove vlasti šabačka preduzeća gradila i održavala puteve i gde je završavao novac namenjen putevima".
 
Mihajlović ističe da "kao odgovorna Vlada moramo da razmišljamo o tome kako da nove autoputeve, koji su najveći kapital ove države, sačuvamo da traju decenijama".
 
"Verujem da je političarima koji gledaju samo svoj lični interes i rejting nezamislivo da neko donosi odluke ceneći šta je dugoročno u najboljem interesu građana i gledajući stvari mnogo godina unapred", navela je Mihajlović.
OK Radio, FoNet

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Dr Miggyy
07.06.2019. , 07:25
Većeg demagoga od ministarke Mihajlović ne postoji u vrhu politike. Sada se zdušno zalaže za poskupljenje putarine, a da li se seća šta je sve pričala prošle godine, kada je Drobnjak predložio povećanje putarine. Zbog toga je tada na njemu bačeno puno "drva i kamenje", pa se odustalo o promeni cene. Zašto on, kada je ona važnija?