Na Rankovom imanju od gladi lipsava stoka koju su popisali izvršitelji.

Regionalne vesti - Sreda 11.12.2019 - 12:31

Ranko Filipović objavio je na društvenim mrežama dramatične fotografije svoje stoke koja umire od gladi jer su mu je popisali izvršitelji zbog duga i navodno njemu zabranili da im prilazi i da ih hrani

Stoka popisana zbog duga FOTO: Facebook Stoka popisana zbog duga FOTO: Facebook
Ranko Filipović objavio je na društvenim mrežama dramatične fotografije svoje stoke koja umire od gladi jer su mu je popisali izvršitelji zbog duga i navodno njemu zabranili da im prilazi i da ih hrani.
 
Izvršitelji su mu pre pet dana popisali jednu kravu, tri svinje, pet prasića, tri koze, 50 kokoši, šest ćurki i dve guske.
 
- Kada sam video da su počele da jedu uginule životinje nisam mogao da izdržim i nahranio sam ih pa neka me hapse, kaže Ranko koji je od komšije izgubio parnicu i trebalo je da mu isplati 350 hiljada dinara. Kako nije imao toliko para, otac je troje dece od kojih su dvoje maloletna, predlagao je da plati dug na rate ali je izvršitelj to navodno odbio.
 
- Došao je taj izvršitelj sa još sedmoricom koji su nosili kapuljače i počelo je maltretiranje. Sve su nam popisali osim dva polomljena kreveta, pokvareni frižider i 4 stolice. Kada je moj sin hteo da ih slika šta rade pripretili su mu biber sprejom, tvrdi Filipović i navodi da su dovezli traktor sa prikolicom u nameri da odvezu životinje ali su odustali.
 
- Meni su zabranili da ih hranim i ostavili ih da umiru. Javili su mi se iz Društva za zaštitu životinja koje mi je obećalo pomoć da zaštitimo nedužnu stoku, kaže Filipović.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: