Naljutila se i sebe proglasila POKOJNICOM?!

Regionalne vesti - Ponedeljak 09.12.2019 - 14:06

Na oglasnim tablama i banderama u Arilju pre dva dana osvanula je umrlica na kojoj se komšije, prijatelji i rodbina obaveštavaju da je ovaj svet napustila B. S. iz sela Vrana.

"Pokojnica je hvala bogu bila živa i zdrava" FOTO: Free Images
Na čitulji je objavljen i datum ukopa kao i da će se sahrana obaviti 5. decembra na novom groblju u ovom selu.
 
"Stvarno smo se začudili jer je bila vitalna. Javile su se mnoge komšije, neki stigli i sa svećama međutim pokojnica je hvala bogu bila živa i zdrava.
 
Čujem posle da je navodno sve sama uradila u ljutnji, jer se posvađala sa bližnjima a onda je smislila nesvakidašnji način da im se osveti. Inače važi za otmenu i dostojanstvenu ženu u naselju“, kaže jedan od meštana sela Vrane za agenciju Rina.
 
Kako je Telegraf saznao od članova dalje porodice, gospođa Stojković napustila je Vrane i vratila se u rodno mesto u Vojvodini.
 
Tamo ima živog brata, koji je potpisan među ožalošćenima na umrlici koja je unela zabunu u selo ariljske opštine. O razlozima čina koji je dospeo u medije, nisu hteli da spekulišu.
RINA, Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: