Napao policajca betonskom kockom tokom bega

Regionalne vesti - Ponedeljak 06.04.2020 - 14:50

Leskovačka policija uhapsila je devtnaestogodišnjeg N.G. iz Leskovca nakon što je udario policajca dok je pokušavao da sa paketićem marihuana pobegne pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

Odbacio torbicu u kojoj su se nalazila marihuana FOTO: ilustracija/Getty Images Odbacio torbicu u kojoj su se nalazila marihuana FOTO: ilustracija/Getty Images
On je u blizini pružnog prelaza u naselju Obrada Lučića, pokušavajući da pobegne od  policije, odbacio torbicu u kojoj su se nalazili paketići sa 26,5 grama marihuane i vagica za precizno merenje. Takođe, dok je bežao, betonskom kockom je udario policijskog službenika koji ga je sustigao.
 
“Policijski službenik  je tom prilikom zadobio lake telesne  povrede”, navodi se u policijskom saopštenju koje prenosi Jugmedia.
 
Osumnjičeni G.S. je, uz krivičnu prijavu, priveden zameniku višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: